ورود | ثبت نام
منوی دسته بندی

رفع خطای avoid chaining critical requests در وردپرس

اگر به دنبال رفع خطای avoid chaining critical requests هستید، حتما این ویدیو را تا انتها مشاهده کنید.

خطای avoid chaining critical requests چیست؟

اگر بخواهیم جمله avoid chaining critical requests را ترجمه کنیم، به این عبارت می‌رسیم: (از زنجیر کردن فایل‌های ضروری یا بحرانی جلوگیری کنید)

به‌طور کلی، وقتی مرورگر درحال تلاش برای بارگذاری یا لود کردن فایل‌های سایت ما است، به یک‌سری از آن‌ها اولویت می‌دهد که به اسم فایل‌های ضروری یا بحرانی شناخته می‌شوند. بنابراین ابتدا تمام فایل‌های ضروری یا بحرانی ما را هندل می‌کند و سپس به سراغ لود بقیه فایل‌ها می‌رود. اگر تعداد فایلها ضروری زیاد باشد، تبدیل به زنجیره‌ای از فایل‌ها می‌شوند که خطای avoid chaining critical requests را به وجود می‌آورد.

اما مشکل اساسی زمانی رخ ‌می‌دهد که به فایل‌های بی‌اهمیت و غیر ضروری اولویت می‌دهد یعنی در صفحه به فایلی‌هایی که احتیاج نداریم بیش از اندازه توجه می‌کند و تا زمانی که بارگذاری این فایل‌ها تمام نشود به سراغ فایل‌ دیگر نمی‌رود. در نتیجه زمان زیادی را صرف فایل‌های بی‌اهمیت یا غیر‌ ضروری می‌کند که باعث می‌شود کاربر سایت ما را با تاخیر مشاهده کند.

مثالی برای درک کامل avoid chaining critical requests

به عنوان مثال تصور کنید یک سایت فروشگاهی دارید که با وکامرس ساخته شده است. وکامرس دارای فایل‌ها و استایل‌های موردنیاز خودش می‌باشد و باید مثلا در صفحه محصول این فایل‌ها لود شوند اما در صفحه‌ی مقالات ما که فقط از متن و صوت و ویدیو و تصویر و موارد مربوط به مقالات تشکیل شده است، نیازی به فایل‌های CSS و JS ووکامرس ندارد.

اما فایلهای وکامرس در صفحات مقالات ما لود می‌شوند و حجم زیادی از درخواست‌های ارسال شده به سرور را برای خودشان می‌کنند. بنابراین زنیجره‌ی درخواست‌های متصل به هم را افزایش می‌دهد و سرور سایت ما را درگیر فایل‌هایی می‌کند که نبودنشان در صفحه هیچ تداخلی را ایجاد نمی‌کند و فقط تاخیری در بارگذاری سایت ما ایجاد می‌کنند.

حالا تصور کنید همین فایل‌ها به عنوان فایل‌های ضروری شناسایی بشوند، فاجعه رخ می‌دهد.زیرا سرور سایت ما درگیر فایل‌های ضروری‌ای می‌شود که هیچ لزومی به لود شدن ندارند

تا اینجای کار شما با خطای avoid chaining critical requests به طور کامل آشنا شدید و اگر ویدیوی این صفحه را مشاهده کنید، درک موضوع برای شما خیلی راحت‌تر خواهد بود.

مراحل رفع خطای avoid chaining critical requests

رفع خطای avoid chaining critical requests در 3 مرحله

برای رفع خطای avoid chaining critical requests به صورت کامل باید سه تا مرحله را طی بکنید. اولین مورد انتخاب یک هاست باکیفیت و حرفه‌ای می‌باشد که اهمیت خیلی بالایی دارد. اگر این مرحله را به خوبی پشت سر نگذارید، دچار مشکل خواهید شد.

1- انتخاب هاست باکیفیت و حرفه‌ای

بزارید با مثال براتون توضیح بدم که کامل متوجه شوید. تمام هواپیما‌های جهان با سوخت حرکت و پرواز می‌کنند. اگر هواپیما سوخت نداشته باشد، نمی‌توان انتظار داشت که پرواز کند. زیرا هیچ وسیله‌ای بدون سوخت حرکت نمی‌کند.

این مثال دقیقا به ما میگه که انتظار داشتن از هاست ضعیف و بی‌کیفیت با منابع کم برای ارائه سرعت بالا اصلا قابل قبول نیست و دور از عقلانیت است. بارها شاهد این موضوع بودید که هرچقدر روی بهینه‌سازی سایت خود تلاش می‌کردید اما نتیجه‌ای نمی‌گرفتید و رتبه سرعت شما در ابزار‌های GTmetrix و Google pagespeed insights تغییری نمی‌کرد که هیچ گاها حتی بدتر هم می‌شد.

علت این موضوع دقیقا به هاست شما بر میگرده چرا که وقتی هاست قوی نباشه هرچی شما تلاش کنید، باز هم هاست نمی‌تواند درخواست‌های سایت شما را با سرعت بالا هندل کند. بنابراین تمام اقدامات شما بیهوده خواهد بود. و باز دقیقا می‌رسیم به مثالی که زدم، چطور از هواپیمای بدون سوخت انتظار پرواز دارید؟

پس بدون داشتن هاست خوب تمام کارهایی که انجام می‌دهید، بی‌فایده خواهد بود و فقط خسته خواهید شد. برای رفع خطای avoid chaining critical requests حتما از هاست پرسرعت استفاده کنید تا بتوانید در مرحه سوم به صورت کامل از دست این خطا رها شوید. در غیر این‌صورت نمی‌توان انتظار رفع شدن این خطا و افزایش سرعت سایت را داشت

انتخاب هاست استاندارد از شرکت‌های معتبر

اگر برای خرید یک هاست استاندارد و پرسرعت نیاز به راهنمایی دارید، ما یک مقاله‌ی جداگانه در زمینه انتخاب بهترین هاست وردپرس و مقایسه بهترین شرکت‌های هاستینگ آماده کرده‌ایم. در مقاله تمام شرکت‌های مطرح را به صورت ویدیویی و عملی تست کردیم و نتیجه سرعت سایت را در هر شرکت بررسی کردیم و قرار دادیم. از این مقاله رایگان می‌توانید استفاده کنید و بهترین شرکت را انتخاب نمایید.

2- انتخاب افزونه‌کش بر‌ اساس وب‌سرور هاست

بارها شنیده‌اید که می‌گویند فلان افزونه بهترین افزونه سرعت سایت است یا فلان افزونه بهتر از آن‌یکی افزونه است. اما حقیقت ماجرا این است که ما باید افزونه‌کش را با در نظر گرفتن وب‌سرور سایت خودمون انتخاب کنیم. افزونه کش لایت اسپید تنها برای وب‌سرور لایت اسپید می‌تواند عملکرد استاندارد داشته باشد و افزونه کش Wp rocket فقط برای وب‌سرور اینجنیکس(NGINX) و آپاچی(Apache) می‌تواند به درستی عمل کند.

اگر ما از افزونه کش لایت‌اسپید در وب‌سرور اینجنیکس استفاده کنیم قطعا نتیجه خوبی برای ما نخواهد داشت پس باید خیلی به این موضوع دقت کنیم تا از افزونه اشتباهی برای سایت خودمان استفاده نکنیم.

برای تشخیص وب‌سرور سایت خود کافیست از پیشخوان وردپرس به قسمت “سلامت سایت” مراجعه کنید و به بخش “اطلاعات” بروید. سپس قسمت “سرور” را باز کنید تا بتوانید اطلاعات وب‌سرور خود را به دست آورید.

مسیر: ابزارها > سلامت سلامت > اطلاعات > سرور > وب‌سرور

در قسمت سرور اطلاعات مربوط به وب‌سرور قابل مشاهده خواهد بود

به همین راحتی شما می‌توانید وب‌سرور خود را تشخیص دهید و براساس آن افزونه کش را برای سایت خود نصب کنید.

3- استفاده از افزونه asset cleanup

و اما می‌رسیم به مرحله آخر برای رفع خطای avoid chaining critical requests با استفاده از فزونه asset cleanup که به صورت رایگان در مخزن وردپرس وجود دارد و کافیست از بخش افزونه‌ها > افزودن، اقدام به نصب این افزونه کنید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

احمدرضا ابراهیمی پور
احمدرضا ابراهیمی پور وب‌سایت
گر خدایی هست دگر غمی نیست...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + بیست =